/

Arc’Teryx

Proscenium Architecture + Interiors recently completed the interior renovation of warehouse space into an interconnected design centre for Arc’Teryx, with the goal of expanding their creative working and testing environment.

The warehouse is separated from their existing office by a busy highway, and was being used as overflow space. The intent was to upgrade what is currently a second tier location, to create a space that reflects their attention to detail, high standard of quality and relationship to honest materials, and to ultimately encourage increased interaction and cross pollination between the two facilities.

Team investment in the renovation was promoted through meetings with the steering committee and end-user groups, to properly understand Arc’Teryx and what they need. These stakeholder engagement strategies revealed priorities like the emphasis of their connection to the outdoors and the North Vancouver community – biking, skiing, rock climbing. They also stressed their desire for flexible collaborative spaces, interspersed between the working pods. A careful discovery and programming  process aimed to make sure the space will work for their growing team in years to come.

Photography/Rendering: PAI
  • Client: Arc'Teryx
  • Location: North Vancouver
  • Size: 24 540 sf
  • Completion: 2018
Return to work