/

Bursey Chan Residence

This Shaughnessy home renovation is the second commission for us. Our client wanted to update the living room, main floor bath and to create a small library space on the upper floor.

Portions of the house had been renovated by previous owners so the original character of the house was not fully intact. We proposed a contemporary solution that respected the character elements by creating some relief between the new and existing elements. Areas of the house where the original character had already been modified were completely reworked so that there was a clear distinction between the past and present.

We used a light neutral paint scheme to help create cohesion within the space allowing the divergent elements to work together creating harmony within the space.

 

Photography/Rendering: Sam Pat
  • Client: Bursey Chan Residence
  • Location: Vancouver, BC
  • Size: 500 Project Area
  • Completion: 2011
Return to work