/

PAI Office

The new Proscenium office occupies one of three Office units on the third floor of the PAI-designed MEC Vancouver Store. Our interiors team designed an open-plan studio with an entry, two boardrooms and a kitchen to meet the needs of our staff of twenty.

The building has high-performance features, including high insulation and air tightness. The office features strategic air handling through radiant heating and cooling, and a wastewater management system that reduces potable water use by 46%. The MEC Vancouver building is the recipient of the 2021 Canada Green Building Award for New Construction and 2020 BC Wood Design Award for Commercial Design.

Photography/Rendering: Kori Chan
  • Client: Proscenium
  • Location: Vancouver, BC
  • Size: 3848 sf
  • Completion: 2020
Return to work